Spabehandlingar

Alla spabehandlingar utförs med Kerstin Florians produkter.

Klicka på behandlingens rubrik för att läsa mer eller välj 'BOKA' för att komma till tidsbokningen.

50 min. 800:-

KOPPNING ANSIKTE, LÅR & STUSS

Behandlingen inleds med ansiktspeeling. Med ett fuktgivande serum görs en ansiktskoppning som förbättrar blodcirkulationen vilket i sin tur minskar rynkor och ger len och slät hud. Lår och stuss koppas med ginger oil som reducerar slaggprodukter samt celluliter. Koppning ökar blodcirkulationen i muskler och underhud och minskar stelhet. Överskottsvätska rensas, huden blir mjukare och slätare och bindväven påverkas positivt.

120 min. 1650:-

HÖST- & VINTERBEHANDLING
En härlig behandling för hösten/vintern. Följande behandlingar ingår:

  • Helkropps-scrub. Denna behandling ger din hy nytt liv och fin lyster. Tar bort döda hudceller och ger en len och skön känsla samt sätter fart på blodcirkulationen. Kerstin Florians underbara ginger oil masseras in över hela kroppen efter duschen.
  • Pedikyr lyx. Garanterat mjuka och fina fötter. Inleds med ett uppfriskande fotbad. Följt av nagel- och nagelbandsvård, filning av förhårdnader samt en kraftig eucalyptusscrub. Därefter en skön fotmassage med Kerstin Florians underbara "fussbalm" som svalkar och vårdar dina fötter. Lackning ingår.
  • Frans- och brynfärgning. Inklusive ansning och formning.

90 min. 1000:-

LYXIG VÅR- & SOMMARBEHANDLING
Förbereder din hy för sommaren och ger en vackrare solbränna! Behandlingen börjar med en helkroppsscrub inklusive ansikte. Efter duschen ”boostar” vi huden med fukt som masseras in. Du blir inbäddad i värme och under tiden som du vilar görs en Frans & Brynfärgning.

120 min. 1550:-

MYSIG LÅNGBEHANDLING
Behandlingen börjar med en Body scrub. Efter duschen fortsätter vi med en Pedikyr lyx. Medans lacket på tårna torkar får du slutligen en nack- och skalpmassage.

60 min. 700:-

MOOR MUD LERINPACKNING
En varm helkroppsinpackning med mineralrik lera från Heviz i Ungern. Leran är mjukgörande och ökar hudens fuktighet. Är bra vid stela leder och trötta muskler. Lindrar besvär vid eksem och psoriasis. Bra mot acne och finnar. Rekommenderas för dig som tränar mycket. Ansiktskur ingår medan du kopplar av och inpackningen verkar.

60 min. 800:-

AROMAINPACKNING
En mycket välgörande och avslappnande kroppsbehandling som gör gott för både kropp och själ. Behandlingen inleds med en Bodyscrub som tar bort döda hudceller och gör huden len och mjuk. Därefter masseras en fuktgivande olja in över hela kroppen, du väljer olja själv. Medan du ligger inbäddad med inpackningen i en värmefilt får du en ansiktskur, rengöring, peeling och en fuktgivande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med en underbar ansiktsmassage.

90 min. 1000:-

AROMAINPACKNING LYX
För dig som behöver den ultimata avkopplingen. Den här behandlingen ger dig ro, hjälper dig att stressa av ordentligt och fyller på med stärkande kraft. En behandling som tar hand om huden, kroppen och själen. Behandlingen inleds med en mineralscrub som tar bort gamla hudceller, sätter fart på blodcirkulationen, gör huden len och ger lyster. En vitamincocktail masseras in över hela kroppen och du blir inbäddad i värme. Medan inpackningen verkar och du kopplar av får du en djuprengörande ansiktspeeling och en uppstramande, närande ansiktsmask. När du ligger med masken får du en underbar nack- och skalpmassage. Behandlingen avslutas med en ansiktsmassage med Kerstin Florians fuktgivande produkter. Du känner dig sig som pånyttfödd.

45 min. 600:-

BODY SCRUB
Denna behandling ger din hy nytt liv och fin lyster. Tar bort döda hudceller och ger en len och skön känsla samt sätter fart på blodcirkulationen. Kerstin Florians underbara ginger oil masseras in över hela kroppen efter duschen. Förbereder din hy inför våren och sommaren, ger en vackrare solbränna!

50 min. 600:-

SPAMASSAGE
En mycket avstressande och skön helkroppsmassage med aromaoljor. Du väljer olja själv. Nack- och skalpmassage ingår. Passar även för dig med fibromyalgi, då anpassar vi behandlingen för just dig.

Massage

Vaxning

Ansikte

Fötter

Händer