Spabehandlingar

Alla spabehandlingar utförs med Kerstin Florians produkter.

Klicka på behandlingens rubrik för att läsa mer eller välj 'BOKA' för att komma till tidsbokningen.

90 min. 900:-

LYXIG HÖST- & VINTERBEHANDLING
Behandlingen börjar med en helkroppsscrub inklusive ansikte. Efter duschen ”boostar” vi huden med fukt som masseras in. Du blir inbäddad i värme och under tiden som du vilar görs en Frans & Brynfärgning.

60 min. 700:-

MOOR MUD LERINPACKNING
En varm helkroppsinpackning med mineralrik lera från Heviz i Ungern. Leran är mjukgörande och ökar hudens fuktighet. Är bra vid stela leder och trötta muskler. Lindrar besvär vid eksem och psoriasis. Bra mot acne och finnar. Rekommenderas för dig som tränar mycket. Ansiktskur ingår medan du kopplar av och inpackningen verkar.

60 min. 800:-

AROMAINPACKNING
En mycket välgörande och avslappnande kroppsbehandling som gör gott för både kropp och själ. Behandlingen inleds med en Bodyscrub som tar bort döda hudceller och gör huden len och mjuk. Därefter masseras en fuktgivande olja in över hela kroppen, du väljer olja själv. Medan du ligger inbäddad med inpackningen i en värmefilt får du en ansiktskur, rengöring, peeling och en fuktgivande ansiktsmask, behandlingen avslutas med en underbar ansiktsmassage.

90 min. 1000:-

AROMAINPACKNING LYX
För dig som behöver den ultimata avkopplingen. Den här behandlingen ger dig ro, hjälper dig att stressa av ordentligt och fyller på med stärkande kraft. En behandling som tar hand om huden, kroppen och själen. Behandlingen Inleds med en mineralscrub som tar bort gamla hudceller, den sätter fart på blodcirkulationen, gör huden len och ger lyster. En vitamincocktail masseras in över hela kroppen och du blir inbäddad i värme. Medan inpackningen verkar och du kopplar av får du en djuprengörande ansiktspeeling och en uppstramande, närande ansiktsmask. När du ligger med masken får du en underbar nack- och skalpmassage. Behandlingen avslutas med en ansiktsmassage med Kerstin Florians fuktgivande produkter. Du känner dig sig som pånyttfödd.

75 min. 1000:-

SPIRULINA ALGINPACKNING
En varm helkroppsinpackning med spirulinaalger. Algerna ger mycket näring till huden i form av proteiner, mineraler och vitamin a,b,c och e. Behandlingen inleds med en BodyScrub. Spirulina har en stärkande och utrensande effekt och är antiseptisk. Förbättrar hudens färg och struktur ger nytt liv åt en grå trött hud. Rekommenderas särskilt för behandling av celluliter och överflödigt fett i vävnaderna. Ansiktskur ingår medan du ligger i inpackningen och kopplar av.

120 min. 1500:-

EXKLUSIV SPIRULINA ALGINPACKNING
En varm helkroppsinpackning med spirulina alger som ovan. Inklusive den exklusiva ”Marine Firming serum” och ”Marine Firming Body Creme” Dessa produkter har en uppstramande effekt och ger huden en fin lyster, motverkar uppkomsten av celluliter och förebygger strier (bristningar). Denna behandling avslutas med en härlig Spa Massage. Ansiktskur ingår medan du ligger i inpackningen och kopplar av.

45 min. 600:-

BODY SCRUB
Denna behandling ger din hy nytt liv och fin lyster. Tar bort döda hudceller och ger en len och skön känsla samt sätter fart på blodcirkulationen. Kerstin Florians underbara ginger oil masseras in över hela kroppen efter duschen. Förbereder din hy inför våren och sommaren, ger en vackrare solbränna!

50 min. 600:-

SPAMASSAGE
En mycket avstressande och skön helkroppsmassage med aromaoljor. Du väljer olja själv. Nack- och skalpmassage ingår. Passar även för dig med fibromyalgi, då anpassar vi behandlingen för just dig.

Massage

Vaxning

Ansikte

Fötter

Händer